Noen få ord

Kontaktlinser

Ledende selskap

Endagslinser

Endagslinser er myke kontaktlinser som man bruker og skifter ut daglig. – Fordelen er at du bruker nye og friske linser hver dag.

Disse linsene har kort tilvenningstid. De finnes også for deg med skjeve hornhinner, som progressive linser eller som fargelinser (noen styrkebegrensinger).

Bestill en synsundersøkelse hos oss og finn ut om dette er noe for deg.

Ledende selskap

Fordeler med endagslinser:

Myke og supertynne

Siste generasjon av endagslinser (supertynn silikonhydrogel) slipper gjennom mye oksygen og fukt til øyet. Derfor er endagslinser veldig komfortable for øyet. Ved å bytte til et annet merke eller en annen type linse kan du oppleve stor forskjell med tanke på komfort og forbedret syn. Vi er behjelpelig med synsundersøkelse, råd og veiledning.

Unngå vedlikehold

Rengjøring av linsene eller oppbevaring i et linseetui er overflødig med endagslinser. Linsene leveres små pakninger, som er enkle å åpne. Du trenger heller ikke linsevæske, og du slipper å huske på når linsene må byttes. Mange foretrekker derfor nye, friske endagslinser. Nye linser hver dag er det mest hygieniske linsealternativet og det beste for øyet.

For følsomme øyne og allergikere

Linser kan hjelpe deg med å beskytte øynene for allergener, blant annet i pollensesongen. Allergiske reaksjoner på pollen, som irriterte og røde øyne minskes med endagslinser. Siden de er ultratynne og byttes daglig, er de et godt alternativ for de med følsomme øyne.

For de aktive

Om du er aktiv, idrettsutøver eller trener mye er endagslinser perfekt for deg. I flere idretter er linser selvsagt mer praktisk enn bruk av briller. Mange bruker dog linser i kombinasjon med briller. Uansett om du bruker linser hver dag eller kun etter behov, er en pause fra linsene innimellom er bra for øyet og øyehelsen.

For de som reiser mye

Mange foretrekker å ha det så enkelt som mulig. At du ikke trenger linsevæske eller linseetui er en fordel. Endagslinser tar svært liten plass og ligger trygt i slitesterke pakninger. Om uhellet er ute ved at linsen skades eller mistes, unngår du bekymringen ved å måtte kjøpe nye linser på reisemålet.