Ved synsundersøkelse hos tar vi en rekke tester og målinger for å se at øynene dine har de beste forutsetninger for optimalt syn, i tillegg til å se at øynene dine ikke blir skadet av linsebruken. Vi måler blant annet samsynet og bestemmer styrken på øynene. Vi undersøker videre øynene med et mikroskop, tar bilder av øyebunnen og måler innvendig trykk i øynene. Dette gjør vi for å se at øyet er friskt og har god øyehelse.

Dersom vi finner unormale tilstander, henviser vi videre til øyelege slik at du raskt får time

kjolberg-bgmain
kjolberg-bgmain

Vår historie

Vi er spesialister på kontaktlinser. Kjølberg Kontaktlinser ble startet i 1979 av optiker Geir Kjølberg. Vi har nå mer enn 30 års erfaring i tilpasning av kontaktlinser og er det eneste rene kontaktlinseinstitutt i Norge.

Vi har siden starten alltid vært opptatt av de nyeste produktene og av øyehelsen. Gjennom mer enn 30 år har vi, i samarbeid med de store produsentene, vært med på testing og utprøving av nye produkter både når det gjelder kontaktlinser og rensemidler.

Vi er spesialister på alle typer kontaktlinser og er ikke styrt av noen stor kjede. På den måten kan vi velge fritt blant alle leverandører av kontaktlinser, og har et bredt kontaktfelt i inn- og utland.

Som kunde hos oss får du tett oppfølging, og vi innkaller deg til jevnlig kontroll for å ivareta din øyehelse.

Vi hjelper deg med å finne riktige linser som passer ditt behov!

KONTAKT INFORMASJON

  • BRØTERGATEN 1
    2000 LILLESTRØM
  • 63 00 14 14
  • POST@KJOLBERG-KONTAKTLINSER.NO

ÅPNINGSTIDER

  • MAN – ONS – 08:00 – 16:30
  • TORSDAG – 08:00 – 18:00
  • FREDAG – 08:00 – 16:30